Mikkolan Ratsastuskoulu järjestää ratsastustunteja ja ratsastusleirejä Vilppulassa.

Yritysesittely

Kirsi ja Mestari

Kirsi Vuorio-Mikkola perusti Mikkolan Ratsastuskoulun vuonna 1993. Ratsastuskoulu on Suomen Ratsastajainliiton hyväksymä ja valvoma koulu, joka tarjoaa opetusta ympäri vuoden lapsille, nuorille ja aikuisille.

Pätevää opetusta pienryhmissä

Ratsastustunteja jarjestetään kaiken tasoisille harrastajille pienryhmissä. Tarjolla on myös yksityistunteja ja hevosille täysihoitopaikkoja. Ratsastustunnit pidetään vuonna 2005 valmistuneessa tilavassa, valoisassa, puuverhoillussa maneesissa. Tallit ja maneesi sijaitsevat Vilppulassa Mikkolantiellä, jossa toiminta pyörii kesäkuukausia lukuun ottamatta viitenä päivänä viikossa pätevän ja kokeneen opettajan johdolla.

Opetuskäytössä on 12 osaavaa ja koulutettua hevosta ja ponia.

Tervetuloa Mikkolan Ratsastuskouluun

Kesällä leirille

Kesäksi yritys muuttaa omaan leirikeskukseen Vilppulan Jouttijärven rannalle, jossa on erinomaiset ratsastusmahdollisuudet. Mikkolan Ratsastuskoulun leirit ovat olleet suosittuja jo 30 vuoden ajan. Leirien valtteina ovat pätevä ohjaus ja opetus, viihtyisät tilat maalaisympäristössä sekä herkullinen kotiruoka.

Mikkolan Ratsastuskoulu lyhyesti

Ota yhteyttä!

Mikkolan Ratsastuskoulu
Mikkolantie 15
35700 Vilppula

p. 0400 850 020
www.mikkolanratsastuskoulu.com

Huom! Kesäksi ratsastuskoulu muuttaa leirikeskukseen - kysy ajo-ohjeet puhelimitse!
Mikkolan Ratsastuskoulu   Mikkolantie 15  35700 Vilppula       p. 0400 - 850 020       sähköposti: mikkolan@phpoint.fi      www.mikkolanratsastuskoulu.com


WebDesign Miia Metsola